Case nástroj ObjectiF (demo) pro objektovou analýzu - výukové příklady - Vávra, Michal (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce obsahuje analýzu informačního systému firmy pomocí programu objectiF, návrh informačního systému pro relační databázi a implementaci v programu Access. Práce je rozdělena na tři části. První část je pojata teoreticky, jsou v ní popsány přístupy k analýze a návrhu informačního systému. Dále je v této části popsán jazyk UML s diagramy použitými v praktické části práce. Druhá část je zaměřena na volbu skladby tématik, volbu modelovaných nástrojů, volbu modelovaných reálií a volbu struktury řešení praktické části. V třetí části je popsána modelovaná reálie s diagramy, které zachycují elementy a vztahy vymezené v druhé části práce. Ucelená linie příkladů zachycující analýzu, návrh a implementaci je v příloze práce.
Case tool ObjectiF (demo) for object analyse - teaching examples
Keywords: UML; use case diagram; sekvenční diagramy; diagramy tříd; modelování; analýza informačního systému; CASE nástroje; sequence diagrams; class diagrams; modeling; analysis of information system; CASE tools