Analýza vybraných podnikových procesů a návrh jejich optimalizace - Kocurková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce je zaměřena na identifikování výhod zavedení informačního systému v malém podniku a stanovení dopadů takového procesu. V poslední části práce jsou zmapovány podnikové procesy a identifikovaná část procesu vhodná pro zavedení informačního systému. Dále je v poslední části práce vytvořen návrh zavedení informačního systému a identifikované jeho přínosy.
Analyze selected business processes and design their optimization
Keywords: informační systémy; procesy; sub procesy; návrhy; information systems; processes; subprocesses; design