Nástroj pro sledování výpočtu v rámci vývojových diagramů - Moravčík, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Tématem práce je návrh a tvorba aplikace s grafickým uživatelským rozhraním pro tvorbu a vizualizaci evoluce vývojových diagramů. Aplikace také umožní export a import vytvořeného diagramu do souboru pro perzistentní uchování. Součástí práce je i testování aplikace na sadě vybraných algoritmů. Aplikace bude implementována v jazyce Java.
Flowchart evolution tracking tool
Keywords: flowchart; evolution; application; tool; Java; vývojový diagram; evoluce; aplikace; nástroj