Uplatnění filosofie Kaizen a zhodnocení jejího vlivu na podnikovou kulturu vybraného podniku - Vacková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku filozofie Kaizen a podnikové kultury ve vybraném podniku. V teoretické části práce jsou popsány jednotlivé pojmy Kaizen, podniková kultura a jejich vzájemná závislost. V úvodu praktické části je představen výrobní závod ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o. a jeho výrobní systém 4K. Následuje analýza dotazníkového šetření z oblasti filozofie Kaizen a podnikové kultury. Poslední část práce popisuje zhodnocení a doporučení pro podnik.
The use of Kaizen philosophy and its impact on corporate culture of chosen company evaluation
Keywords: Kaizen; podniková kultura; management změny; dotazníková šetření; Kaizen; corporate culture; change management; questionnaire surveys