Informační systém podniku - Zrůstová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá rozborem stávajícího podnikového informačního systému společnosti ZPA CZ, s.r.o. Hodnotí a zároveň navrhuje jeho zlepšení v oblasti propojení informačních modulů systému ALTEC.
The firm analyses of information system
Keywords: informační procesy; Informační systémy; Informační technologie; problémy; podniky