Modernizace železniční stanice Rokycany a přilehlého traťového úseku - Kargel, Martin (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá návrh rekonstrukce a modernizace koridorové železniční stanice Rokycany. Navrhuje nové dopravní schéma a peronizaci stanice.
Keywords: železniční koridory; nástupiště; železniční stanice; rekonstrukce; modernizace