Efekty obnovy vozového parku - Gregorová, Vladimíra (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na efekty obnovy technické základny ve vybrané společnosti. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení pojmů, jako je technická základna a její rozdělení. V této první kapitole práce jsou také uvedeny možnosti obnovy vozového parku. Druhá analytická kapitola práce rozebírá současný stav vozového parku společnosti Eirin Czech s. r. o., způsob jejich pořízení a náklady vozového parku. Třetí a taky poslední kapitola obsahuje návrhy obnovy vozového parku společnosti Eirin Czech s. r. o. společně s možnostmi financování.
Fleet renewal Effects
Keywords: vozový park; obnova technické základny; nákladní vozidla; financování vozů; Eirin Czech s.r.o.; vehicle fleet; technical base renewal; freight trucks; vehicle financing; Eirin Czech s. r. o.