Řízení BOZP v podniku PARAMO, a. s. - Nováková, Petra (Univerzita Pardubice, 2011)
Tématem této bakalářské práce je řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v podniku PARAMO, a. s. První část se zabývá obecně vymezením, charakteristikou a podporou BOZP v českých podnicích, a to jak legislativní, tak institucionální. Druhá část je věnována analýze řízení BOZP v podniku PARAMO, a. s., včetně jeho zhodnocení a doporučení pro další rozvoj.
Occupational Health and Safety Management in the Company Paramo, p.l.c.
Keywords: BOZP; integrovaný systém řízení; podniky; management; PARAMO; health and safety management system; integrated management system; company; management; PARAMO