Spisová a archivní služba Ministerstva dopravy a spojů jako podpora pro získávání retrospektivních informací pro řídicí sféru - Drdová, Alena (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo seznámit s komplexem úkolů archivu, konkrétně s archivem Ministerstva dopravy a spojů.
Keywords: Spisová služba; archivní služba; Doprava