Rokokové nástěnné malby zámku Vilémov u Havlíčkova Brodu : historie obce a restaurování nástěnných maleb - Prokopová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce předkládá nástin vzniku a existence benediktinského kláštera, vsi a zámku Vilémov. Jednotlivé objekty hodnotí ze stavebně-historického hlediska.
Keywords: historie; památkové objekty; architektura; stavebně-historický vývoj; Vilémov