Využití algoritmu programovaného vyučování - Mach, Vladimír (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá otázkou programovaného (řízeného) vyučování.
Keywords: pedagogika; programované vyučování; řízené vyučování; Algoritmy; didaktika