Analýza hospodaření příspěvkové organizace - Lacmanová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem bakalářské práce je analýza hospodaření konkrétně vybrané příspěvkové organizace CEKUS v letech 2009-2012 se sídlem v Chotěboři. Práce se zaměří na teoretické vymezení příspěvkových organizací a charakteristiku vedení účetnictví příspěvkové organizace CEKUS. Součástí bude zhodnocení vlivu příspěvkové organizace CEKUS na obec Chotěboř.
Analysis of the economic contributory organization
Keywords: Hospodaření; příspěvková organizace; účetnictví; Economy; contributory organization; accountancy