Software pro vyhodnocení, vyzualizaci a archivaci dat získaných elektronickým měřením - Liška, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá návrhem diagnostického software, který zpracovává výstupní hosnoty z měřících modulů umístěných na představnících výhybek. Měřící modul snímá příkon elektromotoru přestavníku výhybky a tyto údaje jsou programem zpracovány a uchovány.Výstupem z programu je přestavná síla výhybky a její časový vývoj.
Software for evaluation , proesentation and saving data acquired by electronic measurement
Keywords: diagnostické metody; softwarové systémy; elektronické měřicí přístroje; výhybky; přestavníky; zpracování dat