Dopravní obslužnost území okresu Prachatice - Klása, Jiří (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje dopravní obslužnost na území okresu Prachatice.
Transport services in the district of Prachatice
Keywords: Doprava; okres Prachatice; Dopravní obslužnost; Analýza; dopravní politika