Analýza bankovních poplatků - Švejdová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce na téma "Analýza bankovních poplatků" seznamuje s druhy cen bankovních produktů a charakterizuje jednotlivé druhy bankovních poplatků. Práce je zaměřena na komparaci bankovních poplatků modelových klientů u vybraných bank v České republice. Předmětem srovnání jsou poplatky běžných účtů fyzických osob, které jsou vedeny v českých korunách. Dále se práce zaměřuje na komparaci poplatků v ČR a zahraničí. Cílem této práce je návrh vlastních doporučení modelovým klientům z hlediska výběru bankovního účtu a z hlediska poplatkové politiky bank.
Analysis of Bank Charges
Keywords: banky; bankovní poplatky; klienti; účty; služby; sazebník; banks; bank charges; clients; accounts; services; tariffs