Návrh marketingové strategie zvoleného podniku - Němečková, Terezie (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem práce je navrhnout marketingovou strategii zvolenému podniku na základě předchozího popisu jeho současné situace. Práce se věnuje především zhodnocení současné a navržené alternativní segmentační strategie spolu s uvedením doporučení a závěrů, jež vyplynou z analýzy prostředí a dotazníkového šetření.
The Proposal of Marketing Strategy of the Chosen Company
Keywords: marketingová strategie; cílený marketing; segmentace trhu; móda; marketing strategy; targeted marketing; market segmentation; fashion