Identifikace rizikových faktorů při leasingu výrobního zařízení - Štěpánek, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem této bakalářské práce je Identifikace rizikových faktorů při leasingu výrobního zařízení. V této práci je nastíněno rozhodování podnikatele před započetím podnikatelského záměru. Jedná se o komplexní analýzu trhu, vnitřních a vnějších faktorů, které by mohly ovlivnit průběh splácení leasingu. Určení podmínek za kterých je možné si vzít leasing na výrobní zařízení.
Identification of risk factors for the lease of manufacturing equipment
Keywords: leasingy; úvěry; drtiče; výrobní zařízení; leasings; loans; crushers; manufacturing equipment