Variace kvality offsetové produkce v závislosti na parametrech nastavení stroje a okolních podmínkách - Slezáková, Beáta (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem bakalířské práce bylo ověřit stabilitu tisku obalů pro farmaceutický průmysl na ofsetovém tiskovém stroji Heidelberg CD 102 během dvouměsíční periody, počínající úplnou kalibrací stroje, novým vlhčícím roztokem a ofsetovými potahy.
The stability of offset production in dependence on set parameters of offset printing machine and surrounding conditions
Keywords: ofsetový tisk; kvalita tisku; optická hustota; vlhčící roztok; offset printing; print quality; optical density; dampening solution