Environmentální reporting podniků chemického průmyslu ČR jako součást společenské odpovědnosti podniků - Havlíčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se věnuje tématu společenské odpovědnosti podniků, zejména v oblasti environmentální problematiky a její nedílné součásti, kterou je i podnikový reporting. Práce si klade za cíl popsat a interpretovat základní pojmy společenské odpovědnosti jak obecně, tak zejména v oblasti environmentální. Dále se práce soustředí na úroveň podnikového reportingu společenské odpovědnosti podniků s chemickou výrobou, kteří provozují svoji činnost na území České Republiky.
Environmental reporting of the Czech chemical companies as part of corporate social responsibility
Keywords: společenská odpovědnost podniků; životní prostředí; chemie; CSR reporting; corporate social responsibility; environment; chemistry; CSR reporting