Problematika personalistiky v obchodní firmě - Škaroupka, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce bude sloužit studentům i veřejnosti pro pochopení problematiky personalistiky. Měla by pomoci s poznáním základních pojmů a problémů a pochopení základních otázek týkajících se této problematiky s ohledem na různě velké obchodní korporace. V této práci je po seznámení s danou problematikou provedeno danými metodami srovnání velké firmy s firmou malou. Rozsah práce koresponduje se zadáním této bakalářské práce.
The issue of human resource management in a business company
Keywords: management; personalistika; zaměstnavatelé; zaměstnanci; personální útvar; personální činnosti; human resource management; employers; employee; personnel department; human resource activities