Interní komunikace firmy The internal company communication - Holá, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce nabízí ucelený přehled problematiky interní komunikace a její význam pro řízení firmy. V obsahu shrnuje možnosti, formy a nástroje efektivně fungující interní komunikace a na základě výsledků průzkumu popisuje stav interní komunikace ve firmách, nedoceňování jejího významu a hlavní příčiny nefunkčnosti.
Keywords: firemní komunikace; řízení firmy; průzkumy