Multimediálna prezentácia katedry polygrafie a fotofyziky - Szabo, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
bakalářská práce je zaměřena na tvorbu multimediální prezentace katedr polygrafie a fotofyziky. Výsledná prezentace je vytvořená v programu Macromedia Flash.
Multimedial presentation department of graphic arts and photophysica
Keywords: multimediální prezentace; katedra polygrafie a fotofyziky; programy