Korozní zkoušky dentálních materiálů - Pokorná, Michaela (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá korozními zkouškami dentálních materiálů a prvkovou analýzou výluhů po jejich provedení.Důraz byl kladen na korozní zkouškya metody, které se používají ke sledování korozních produktů.
Corrosive tests of dental materials
Keywords: dentální materiály; korozní zkoušky; prvková analýza; ICP OES; ICP MS; dental material; corrosion test; elemental analysis