Analýza země pro výběr vhodného trhu na rozvoj poskytnutí zasílatelských služeb - Vejs, David (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na oblast zasílatelství a rozvoj přepravních služeb mezi Evropou a Marokem. V úvodní části je teoreticky vymezeno zasílatelství a související logistické procesy. Následující část se věnuje společnosti CEE Logistics a.s., včetně zpracované SWOT analýzy zaměřené na potenciální působení na marockém trhu. Závěrečná kapitola přináší konkrétní návrhy rozvoje aktivit jak pro CEE Logistics a.s., tak pro její dceřinou společnost Terranaut, s cílem efektivního zapojení do mezinárodní přepravy.
Country analysis for selecting a suitable market for the development of freight forwarding services
Keywords: zasílatelství; Maroko; swot analýza; přeprava; samovstup; forwarding; Marocco; swot analysis; transport; direct representation