Přeprava nebezpečných látek podle dohody ADR - Janiš, Michal (Univerzita Pardubice, 2005)
Rozbor jednotlivých kapitol dohody ADR, právní legislativa spojená s přepravou nebezpečných látek, statistika dopravních nehod a návrh opatření a změn pro zjednodušení plnění podmínek dohody ADR a provádění státního odborného dozoru.
Transport of hazardous materials according to the ADR treaty
Keywords: přeprava nebezpečných látek; Dopravní nehody; silniční nákladní doprava; statistika