Návrh obchvatu obce Horka komunikací II/355 - Pokorný, Václav (Univerzita Pardubice, 2011)
Jedná se o návrh Obchvatu obce Horka. Bylo navrženo směrové a výškové vedení komunikace, včetně konstrukce vozovky a odvodnění. Obchvat je navržen jako kategorie S9,5/80.
Bypass of community Horka by road II/355
Keywords: obchvaty; vozovky; komunikace; niveleta; podélné profily; příčné řezy; osy silniční komunikace; bypass; pavements; roads; vertical alignments; longitudinal sections; cross sections; axis