Děti z kojeneckých ústavů a jejich perspektiva do dalšího života - Šnorová, Helena (Univerzita Pardubice, 2012)
Předložená bakalářská práce je věnována dětem z kojeneckých ústavů a jejich perspektivám do dalšího života.Jedná se o retrospektivní studii.V teoretické části se zabývám historii ústavní péče o děti jak ve světě tak i na našem území, pěstounské péči,adopcí.V praktické části se věnuji sběru a vyhodnocování dat.
Childern from infantiles institution and theirs prospects in next life
Keywords: kojenecké ústavy; děti; náhradní rodinná péče; infantiles institution; childern; subtitute family care