Edukace dítěte s onemocněním dýchacích cest - Horynová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce je zaměřena na edukaci dětí s onemocněním dýchacích cest. V teoretické části se zabývám edukací, problematikou bronchiálního astmatu a roztočové alergie. Praktická část obsahuje výzkum, jehož cílem bylo zjistit znalosti a dodržování režimových opatření týkajících se roztočové alergie. Na základě získaných výsledků byl vytvořen edukační materiál.
Education of a child with bagassosis
Keywords: Edukace; Děti; roztočové alergie; astma bronchiale; Education; Children; acarid allergies; asthma bronchiale