Psychologické aspekty internetové komunikace u žáků 2. stupně ZŠ - Broučková, Alena (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se věnuje psychologickým aspektům komunikace v prostředí internetu, a to se zaměřením na žáky 2. stupně základní školy jakožto specifickou a nejvíce ohroženou skupinu uživatelů internetové komunikace. Práce zkoumá postoje žáků k internetové komunikaci s důrazem na jejich povědomí o bezpečném chování a prevenci rizik v prostředí internetu.
Psychological aspects of the internet communication in the pupils of the second degree of primary schools
Keywords: komunikace; internet; dospívající; rizika; prevence; communication; Internet; teenagers; risks; prevention