Návrhové podklady absorpce 1-methoxy-2-propanolu - Ottová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá možností absorpce 1-methoxy-2-propanolu do vody a určením koeficientu prostupu hmoty této látky jako jednoho ze základních absorbérů.
Design parameters of 1-methoxy-2-propanol absorption
Keywords: absorpce; fázové rovnováhy