Zefektivnění procesu přepravy zásilek v internetovém obchodě - Nežádal, Daniel (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na distribuční logistiku internetového obchodu. První část se zabývá oblastí elektronického obchodu a logistiky. Ve druhé části je analyzován proces přepravy zásilek do zahraničí v konkrétním internetovém obchodě. Na to navazuje poslední třetí část, ve které jsou uvedeny návrhy vedoucí k zefektivnění tohoto procesu.
Streamlining transportation of consignments in the internet shop
Keywords: elektronické obchodování; distribuční logistika; přeprava zásilek; kalkulace nákladů; alternativní paliva; electronic commerce; distribution logistics; transportation of consignments; cost calculation; alternative fuels