Analýza nabídky logistických podniků v EU - Folkeová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá specifikací a analýzou nabídky Schenker, DHL a Čechofracht.
Offer analysis of the logistic companies in the EU
Keywords: Logistika; nabídky; logistické systémy; podniky; Evropská Unie