Strategie regionálního rozvoje města Pečky - Frýdová, Alena (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá strategií regionálního rozvoje města Pečky. Popisuje problematiku strategie rozvoje města, mapuje jeho současný stav a navrhuje doporučení pro další rozvoj.
Strategic plan of development of the town Pečky
Keywords: strategický rozvoj; Regionální rozvoj; územní plánování; SWOT analýza; veřejná správa