Databáze pro správu portrétů - Vácha, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá implementací funkční aplikace pro správu portrétů, která využívá sdílené autentizace, pomocí serverů třetích stran. Pojednává o bezpečnostních rizikách a obranou proti nim. Aplikace je typu CMS, takže umožňuje spravovat portréty a postavy bez znalosti programování. Pro návrh systému jsou použity technologie HTML, CSS 3, PHP a MySQL
Database for managing of portraits
Keywords: sdílená identita; MySQL; HTML; CSS 3; PHP; správa portrétů; shared identity; MySQL; HTML; CSS 3; PHP; management of portrait