Humanizace technického vzdělávání - Šimek, Lubomír (Univerzita Pardubice, 1995)
Vstupní výčet identifikačních dat má vztah k událostem po ustavení Univerzity Pardubice v březnu 1994, kdy mezi pracovišti přihlašujícími akreditační dokumentaci nacházíme také Ústav cizích jazyků, jehož kolektiv připravil projekt, který navrhuje zavedení výuky humanitního základu pro studenty fakult technického zaměření.
Project for the humanization of the technical
Humanisierung der technischen Bildung