Návrh a simulace automatizovaného provozu linky metra D - Mládek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce si klade za cíl analyzovat aktuální stav přípravy budování nové trasy metra D. Magistrát hlavního města počítá se stavbou samostatné trasy, nebo trasy jako větve současné trasy C. Pro variantu samostatné trasy bude v této práci sestavena simulace automatizovaného provozu. Cílem práce je sestavit simulaci ve variantách konvenčního a maximálního provozu pro nově budovanou trasu metra D v Praze.
Project and simualtion of automated traffic on the line metro D
Keywords: simulace automatizovaného provozu; pražské metro; trasa D; CBTC; simulation of automated traffic; Prague Underground transport systém; Line D; CBTC