Sociálně ekonomický profil regionu Ústí nad Orlicí - Pávek, Miloš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci předkládá profil regionu Ústí nad Orlicí, zmiňuje současné sociálně ekonomické problémy a prognózy vývoje.
Social and economic pofile of the region Ústí nad Orlicí
Keywords: Regionální politika; Regionální rozvoj; region Ústí nad Orlicí; Ekonomika; sociální poměry