Hodnocení veřejných výdajů ve městě Nový Jičín - Zrníková, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se snaží o nastínění problému týkajícího se hospodaření s finančními prostředky v municipálním rozpočtu města Nový Jičín.
Valuation of public expenses in the town Nový Jičín
Keywords: obce; obecní rozpočty; hospodaření obcí; veřejné výdaje; Nový Jičín