Personální řízení se zaměřením na nábor zaměstnanců ve vybraném podniku - Svobodová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou personálního řízení se zaměřením na nábor ve vybraném podniku. První část popisuje jednotlivé teoretické pojmy personálního řízení a náboru zaměstnanců. Druhá část vysvětluje personální řízení ve vybraném podniku. Třetí část vyhodnocuje dotazníkové šetření. Ve čtvrté části je prováděný výzkum zhodnocován a vytvářena jsou doporučení a návrhy ke zlepšení.
Personnel management focusing on recruiting employees in the selected company
Keywords: personální řízení; nábor zaměstnanců; personální činnosti; personalistika; management; personnel management; recruitment; personnel activities; human resources; management