Analýza hospodaření podniku DUP Pelhřimov - Drahná, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je celkový rozbor hospodaření podniku DUP Pelhřimov, družstvo pro výrobu kožené galanterie. Rozbor spočívá v jednotlivých analýzách, tzn. analýza nákladů, výroby, mezd, finanční analýza a analýza hospodářského výsledku. Na závěr jsou uvedeny výsledky analýz a návrhy na opatření.
The analysis of economy DUP Pelhřimov
Keywords: analýza hospodaření; podniky; Pelhřimov; Efektivnost; hospodářský výsledek; Náklady; likvidita; rentabilita