Využití hmotnostní spektrometrie a spojení HPLC/MS v analýze organických látek - Česlová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce shrnuje výsledky, které byly dosaženy při řešení několika výzkumných projektů se zaměřením na analýzu organokovových a organických látek s využitím hmotnostní spektrometrie a spojení HPLC/MS.
Using of mass spectrometry and HPLC/MS coupling in analysis of organic compounds
Keywords: hmotnostní spektrometrie; HPLC/MS; organické sloučeniny; organokovové sloučeniny