Tradice a inovace bydlení na současné vesnici : (na příkladu obce Široký Důl) - Hrstková, Věra (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem je zachytit proměny, kterými prošel způsob života a bydlení na české vesnici, na příkladu obce Široký Důl.
Keywords: architektura; stavby; bydlení; venkov; Široký Důl