Efektivnost správy daní : Efficienty of the tax administration - Karafiát, Daniel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá efektivností správy daní. Popisuje základní pojmy daňové teorie, instituce zabezpečující správu daní. Praktická část rozebírá některé problémy, se kterými se finanční úřady potýkají a naznačuje možný způsob jejich odstranění, a dále daňové příjmy státu, tj. naplnění státního rozpočtu v letech 1993-2000.
Keywords: Daně; daňové řízení; Správa daní; Efektivnost