Logistické procesy a jejich uplatnění ve vybrané firmě - Bernardová, Martina (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu logistických procesů ve vybrané firmě. Kromě analýzy podnikové logistiky je cílem této práce také identifikovat slabá místa logistického řetězce a navrhnout řešení pro zlepšení efektivnosti logistických procesů daného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována charakterizování podnikové logistiky a čerpá z odborné literatury. Praktická část je zaměřena na popis vybrané společnosti a analýzu současného stavu. Poté je současný stav vyhodnocen a jsou navrhnuta opatření, která by měla v konečném důsledku vést ke zlepšení a zefektivnění stávajících logistických procesů.
Logistic processes and their application in the selected company
Keywords: logistika; podniky; logistické procesy; optimalizace; logistic; companies; logistic processes; optimization