Racionalizace práce v zasilatelské firmě NH-TRANS,spol.s.r.o. - Brožová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zabývá analýzou pracovních postupů, návrhem racionalizačních opatření v zasilatelské firmě NH-TRANS, spol.s.r.o.
Rationalization of the activity of the forwarding company NH-TRANS,spol.s.r.o.
Keywords: racionalizace; kvalita práce; zasilatelská činnost; NH-Trans,spol.s.r.o.