Ekonomika provozování drážní dopravy na trati Kostelec u Jihlavy - Slavonice - Morkus, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu na trati Kostelec u Jihlavy - Slavonice a racionalizace provozu na dané trati.
Economics of rail transport operation on the track Kostelec u Jihlavy - Slavonice
Keywords: železniční tratě; racionalizace; dopravní provoz; nákladová analýza; hospodářská situace