Reforma veřejné správy v České republice - Jankovská, Blanka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá reformami veřejné správy, a srovnává reformu u nás a v jiných státech. Popisuje i historický vývoj reforem. V druhé části práce se věnuje vzdělávání pracovníků veřejné správy a využití Internetu ve veřejné správě.
Reform of the public administration in the Czech republic
Keywords: Státní správa; samospráva; obce; okresy; kraje; vzdělávání pracovníků; Internet; veřejná správa