Komunikační mix výrobkové řady HELLO Tetra Square společnosti Linea Nivnice, a. s. - Junaštíková, Romana (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá nástroji komunikačního mixu a jejich účinností. V teoretické části jsou popsány jednotlivé prvky. Praktická část identifikuje postavení společnosti Linea Nivnice, a. s. na trhu ovocných šťáv z pohledu SWOT analýzy. Stěžejní kapitolu tvoří analýza komunikačního mixu výrobkové řady HELLO Tetra Square včetně vyhodnocení jednotlivých propagačních kampaní a zhodnocení výsledků prodejnosti za r. 2004. Práce komplexně mapuje trh ovocných šťáv pomocí pozičních map, metod vícekriteriálního rozhodování a shlukové analýzy. V závěru je hodnocena integrita celého komunikačního mixu a jsou učiněny doporučení konkurenční výhody.
Communication mix of product line HELLO Tetra Square of company Linea Nivnice, a. s.
Keywords: Marketing; Marketingový mix; Marketingová komunikace; Reklama; podpora prodeje; komunikační mix; Public relations; propagace