Využití průmyslového procesního regulátoru KS 90-1 k řízení zvolené dynamické soustavy - Kyrcz, Radim (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem bakalářské práce je fyzické propojení regulátoru KS 90-1 se zvolenou dynamickou soustavou, návrh PID algoritmu a určení parametrů v podpůrném programu. V praktické části je popsána soustava motor-generátor, dále software dodávaný s tímto průmyslovým regulátorem a simulace v programu Matlab Simulink. V teoretické části je popsána problematika týkající se průmyslových regulátorů a návrh optimálních parametrů různými metodami.
Selected dynamic system control using industrial controller KS 90-1
Keywords: regulátory; soustavy; PID; stejnosměrný motor; controller; systems; DC motor