Vater - Sohn - Konflikt in den Werken von Franz Kafka - Hašplová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zabývá vztahem zástupce pražské německé literatury Franze Kafky a jeho otcem Hermannem Kafkou. Zajímá se i o to, jakým způsobem se jejich vztah promítl do Kafkova díla, a to zejmena do děl " Dopis otci" a "Ortel".
Keywords: německá literatura; Kafka, Franz; otec; vztahy